غذاهای بیماران FUNDAMENTALS EXPLAINED

غذاهای بیماران Fundamentals Explained

غذاهای بیماران Fundamentals Explained

Blog Article

همه این درمان‌ها سلول‌های سرطانی را از بین می‌برند، اما در این فرآیند سلول‌های سالم نیز آسیب می‌بینند. این آسیب همان چیزی است که باعث عوارض جانبی درمان سرطان می‌شود. برخی از شایع‌ترین عوارض جانبی درمان که می‌توانند بر نحوه تغذیه تأثیر بگذارند، عبارتند از:

برای ذوب شدن یخ گوشت و ماهی و بوقلمون و مرغ آنها را در یخچال بگذارید و یا در ماکروفر قرار دهید آنها را بیرون قرار ندهید.

۱۴ طرز تهیه نوشیدنی خوشمزه و مجلسی شب یلدا ادامه مطلب

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد تبوله مجلسی یونانی و لبنانی با بلغور‌گندم و جعفری و سبزیجات دیگر

افراد مبتلا به سرطان به دلیل محل تومور، جراحی های ترمیمی (نوسازی)، شیمی درمانی و پرتودرمانی وضعیت تغذیه ای بدی را تجربه می کنند. تغذیه درمانی اختصاصی برای این افراد ضروری است و در طول مدت درمان و بهبودی، تداوم تغذیه درمانی ضروری است.

دیدگاه خود را بنویسید. (صرف نظر از پاسخ گویی) آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد، فیلد های الزامی با * علامت گذاری شده اند.

با توجه به کاهش اشتهای این بیماران و از طرفی افزایش نیاز‌های تغذیه‌ای در این بیماران توزیع میان وعده الزامی است.

بدیهی است با توجه به اهمیت نقش تغذیه در طول شیمی درمانی رعایت یک رژیم غذایی سالم بعد از آن نیز الزامی است. در واقع، برخی از درمان‌های سرطان در افرادی که تغذیه مناسبی دارند و کالری و پروتئین کافی دریافت می‌کنند، بهتر عمل می‌کنند. به این دلیل مصرف موادغذایی زیر اکیدا توصیه می‌شود:

سریع و آسان تهیه: تهیه این دسر به سرعت انجام می‌شود و نیاز به وقت زیادی ندارد. این ویژگی آن غذای بیمار را برای وعده صبحانه‌های شتاب‌زده مناسب می‌کند.

علاوه بر این، رعایت نکات زیر نیز بعد از شیمی درمانی لازم است:

لیموها، که به خاطر طعم ترش و عطر مرکبات خود مشهور هستند، با هر وعده غذایی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند.

مراحل کار و انواع این دسرها و همچنین طرز تهیه هر کدام را به طور جداگانه برایتان آموزش داده ایم. کافیست آموزش هر کدام که باب میلتان بود را انتخاب کنید و آن را بیاموزید.

علاوه بر این، فیبر نامحلول در کربوهیدرات‌ها به دفع سریع مواد زائد غذا از بدن کمک نموده و فیبر محلول مانع از بروز یبوست طی دوره شیمی درمانی می‌شود. سایر منابع کربوهیدرات، عبارتند از: نان، سیب زمینی، برنج، اسپاگتی، پاستا، غلات، ذرت، نخود و لوبیا.

توصیه بعدی همت دار برای تقویت سیستم ایمنی بدن ومقابله با بیماری کرونا، مصرف روزانه حداقل سه واحد ازگروه سبزی‌ها ودو واحد ازگروه میوه‌ها است.

Report this page